•   Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm 1:1,2 PRO objektív fekete
Gyártó: Olympus
Garancia: 24 hónap
Gyújtótávolság: 45mm
 Fényerő: F/1,2 
A valódi szépség megörökítése
Az M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO (90mm*) a profi fotósok választása lenyűgöző portrék készítéséhez. A különösen nagy rekeszértéknek köszönhetően ideális a kreatív elképzelések maradéktalan megvalósításához. A "feathered" bokeh által extra mélységélesség és lágy háttérrajzolat érhető el portréfotózás közben - de hatásos közelképeket is készíthetünk akár 50cm legkisebb élességállítás mellett. Az objektív minden részletében a professzionális használat igényeit és előnyeit egyesíti.
Valamennyi M.ZUIKO objektív kompatibilis az OLYMPUS PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.
*35mm fényképezőgépre vonatkoztatva
Lenyűgöző mélységélesség és képtisztaság
Gondosan pozicionált, nagypontosságú, speciális lencsetagok biztosítják, hogy a portrék kiemelkedő eredménnyel, szemet gyönyörködtető részletgazdagsággal és képtisztasággal készüljenek el, még a legnagyobb rekesz mellett is. Az M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO objektív remek témakiemelést és lágy kontúrokat biztosít - a gyönyörű "feathered" bokeh, illetve a drámai mélységélesség alkalmazásával.
Gyors élességállítás
Örökítse meg a tökéletes pillanatot, pontosan akkor, amikor szeretné - az M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO objektív belső fókuszrendszere gyors és precíz automatikus élességállítást biztosít. Legnagyobb sebessége mindössze 0,2 másodperc alatt képes elvégezni az élességállítás műveletét.* A beépített Movie & Still Compatible (MSC) mechanizmus ugyancsak támogatja a csendes, ugyanakkor nagysebességű élességállítást.
Maximális mobilitás
Kifinomult és kompromisszummentes objektív kompakt és könnyű kivitelben: az M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO prémium fix objektív mindössze 410g, így a világot bejárva is élvezetes használatot biztosít. A megbízható, por-, csepp- és fagyálló kivitel mindenféle időjárási körülmények között is tökéletes használhatóságot garantál.
A csomag tartalma:
M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO
LH‑66B Objektív fényellenző
LC‑62F Objektívvédő sapka
Mikro‑NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő sapka (LR‑2)
LSC‑0811 Objektív tok
Használati útmutató
Jótállási jegy

55.000,-Ft Pénzvisszatérítés 2018.07.31.-ig

Részletek:

https://www.olympusmintabolt.hu/olympus-nyari-penzvisszafizetesi-akcio

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm 1:1,2 PRO objektív fekete

  • Gyártó: Olympus
  • Típus: GOLOF451201A
  • Elérhetőség: Megrendelésre
  • 399.990Ft

  • Nettó: 314.953Ft