• Fujifilm X-A10+XC16-50mm F3,5-5,6 OIS II KIT (ezüst)

A kompakt és könnyű FUJIFILM X-A10 retró kialakítású.

Szelfi

A hátulsó LCD csúsztat-és-dönt mechanizmust használ, így még ha 180 fokkal el is van forgatva, a kamerát akkor sem takarja az LCD, így téve lehetővé a 100% láthatóságot. A markolat olyan kialakítású, hogy megfelelő legyen a normál felvétel készítéséhez és az önarcképekhez is. Amikor önarcképet készít, fókuszálhat és felengedheti a zárat közvetlenül a mutatóujja alatt található függőleges parancsgombbal, minimalizálva a kamera bemozdulását. A döntött LCD 180 fokkal felfelé való elfordítása aktiválja a szemfelismerő AF-t, így automatikusan ráfókuszál az alany szemeire. A FUJIFILM X-A10 portréjavító üzemmód funkcióval is rendelkezik, a bőrszín természetes és gyönyörű megjelenítéséhez.

Makró fényképezés

Szabvány lencsékkel felszerelve "XC16-50 mm F3.5-5.6 OIS II," a FUJIFILM X-A10 a lencsétől nagyjából 7 cm távolságra lévő tárgyra is képes fókuszálni, ami lehetővé teszi, hogy felfedezze a közelről való fényképezés fantasztikus világát.

Vezeték nélküli kommunikáció

A kamerába beépített Wi-Fi segítségével csatlakozhat az instax SHARE nyomtatóhoz így azonnal nyomthatja képeit és átküldheti őket okostelefonjára vagy tabletjére, de akár a távirányított fényképezést is végezhet.

Képminőség

A FUJIFILM X-A10 egy 16,3 megapixeles APS-C érzékelőt kombinál egy képfeldolgozó motorral, a Fujifilm kiváló képminőségének biztosításához. Az éles FUJINON lencsék fantasztikus képfelbontással büszkélkedhetnek, és a több mint 80 évig finomított, levédett szín-reprodukciós technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználó minden helyzetben prémium kategóriás minőségű képeket készítsen. A Fujifilm elsősorban pontos bőrszín visszaadásáról ismert, a FUJIFILM X-A10 is rendelkezik ezzel a remek képességgel, így Ön kiváló minőségű portrékat készíthet.

Szuper Intelligens Vaku

A beépített felugró vaku támogatja a Szuper Intelligens Vaku rendszert, ami pontosan a jeleneteknek megfelelően vezérli a fénykibocsájtást. Amikor kevés fény mellett készít belső felvételeket apró tárgyakról vagy ételről, a vaku rendszer csökkenti a csúcsfényeket, hogy pontosan olyan képet készíthessen, amilyennek azt saját szemével látja. Természetes színeket és fényerőt kínál hátulról megvilágított képek készítésénél vagy ha valakiről erős napfényben készít felvételt, ami erős árnyékokat vet az arcra.

APS-C méretű szenzor

CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka

16.3 MegaPixeles felbontás

3" méretű képernyő

1,040,000 pixel felbontású kijelző

Kihajtható LCD kijelző

FullHD felbontású videófelvétel

microHDMI videó kimenet

Wi-Fi csatlakozás

Jobban szerkeszthető, RAW képformátum támogatás

Optikai képstabilizátor a bemozdult képek csökkentésére

f/3.5 fényerejű optika

Lithium-Ion akkumulátor

410 kép egy feltöltéssel

SD memóriakártya hely

Fujifilm X-A10+XC16-50mm F3,5-5,6 OIS II KIT (ezüst)

  • Gyártó: Fujifilm
  • Típus: GFUKDXA10K0B
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 179.989Ft

  • Nettó: 141.724Ft