A FUJIFILM X-H1 egy APS-C méretű X-Trans™ CMOS III érzékelővel (24,30 millió pixel, aluláteresztő szűrő nélkül) és az X-Processor Pro nagy sebességű processzorral rendelkezik. A kiemelkedő minőségű FUJINON objektívekkel, illetve a FUJIFILM több mint 8 évtizeddel ezelőtt kifejlesztett, egyedi szín-reprodukálási technológiájával együtt a FUJIFILM X-H1 lenyűgöző, utolérhetetlen minőségű képeket készít, melyeken a legapróbb részletek is tisztán kivehetők, egészen a téma textúrájáig, három dimenziós felépítéséig, és a jelenet hangulatáig.

Az X Széria termékcsalád első beépített képstabilizátorral (IBIS) felszerelt fényképezőgépe három tengelyes gyorsulásmérőt, három tengelyes giroszkópos érzékelőt, és egy különleges kétmagos processzort tartalmaz. A processzor összteljesítménye körülbelül 10 000 számítás másodpercenként. Ez a figyelemre méltó sebesség a különleges kiegyenlítő mechanizmusokkal együtt verhetetlen képminőséget, pontosságot, és teljesítményt biztosít.

A Filmszimuláció funkciók segítségével művészi módon játszhat a jelenet színeivel és árnyalataival, és számos különleges effektet is alkalmazhat. A FUJIFILM X-H1 tizenhat filmszimulációs üzemmóddal rendelkezik, melyek a Fujifilm több mint 80 éves színreprodukciós tapasztalatán és szakértelemén alkotpszik.

A FUJIFILM X-H1 az X Széria termékcsalád első fényképezőgépe, mely rendelkezik az új ETERNA filmszimulációs üzemmóddal, amelyet kifejezetten videófelvételek készítéséhez lett kifejlesztve. Ez az üzemmód a mozifilmek hatását idézi, visszafogottabb színekkel és gazdag árnyéktónusokkal, jelentősen növelve a művészi szabadságot az utőmunkáknál.

A vibrálás csökkentő üzemmódok rendkívül hasznosak beltéri sportesemények megörökítésénél. A FUJIFILM X-H1 tükör nélkül éri el ezt a hatást, amely stabil expozíciót kínál a sorozatfelvételek közben, még neon- és higanyvilágítás mellett is.

Az X bajonettes objektívek fejlesztéséhez a legújabb digitális technológiát használták, a nagy pontosságú optikai tervezés és a lehető legjobb képminőség eléréséhez. Az objektívek jelenlegi kínálata számos ultra nagylátószögű és szuper-telefotó terméket tartalmaz. Ezek az objektívek megmutatják a FUJIFILM X-H1 legjobb képminőségét.

A FUJIFILM X-H1 fejlett funkciói, például az adatkommunikációs funkció, a több vaku támogatása és a számos képszerkesztő szoftverrel való kompatibilitás mind jelentős mértékben segítik a profi fotósok munkáját.

Cserélhető objektíves, tükör nélküli (MILC)

Effektív pixelszám 24.3 megapixel

KIJELZŐ

LCD átmérője 3 coll

LCD felbontása 1040000 pixel

Elforgatható kijelző Van

VIDEO

Video 4K

Video felbontása 4096×2160 pixel

EGYÉB

Képstabilizátor Szenzor eltoláson alapuló

Fényképezőgép színe Fekete

Energiaforrás Saját Li-ion akkumulátor

Fuji akku típusa NP-W126S

Memóriakártya-foglalat SD/SDHC/SDXC

Sorozatfelvétel 14fps

Szenzor típusa CMOS

ISO érzékenység 200, 400, 1600, 3200, 6400, 8000, 12800, auto

Expozíció kompenzáció Van

HDMI kimenet Van

USB 3.0 Van

Wi-Fi Van

NFC Nincs

Elérhető maximális felvételi frekvencia  59,94 snímků/mp

Video-hangbeállítás  Stereo

Video container (fájl típus)  .mov

Video kodek  H.264/MPEG-4 AVC

Memória és mentés

Memóriakártya típusa  SD, SDHC, SDXC

Támogatott formátumok  RAW , JPEG

Elemek

Akkumulátor típusa  Akkumulátor

Akkumulátor élettartam  350 snímků

Szín

Szín  Fekete, Ezüst

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek  USB 2.0 csatlakozás, Wi-Fi interface, Bluetooth csatlakozás

Audio/Video  microHDMI , Külső mikrofon

Méret & súly

Szélesség  121,3 mm

Magasság  73,9 mm

Mélység  42,7 mm

Súly  337 g

Fujifilm X-H1 digitális fényképezőgép váz (fekete)

  • Gyártó: Fujifilm
  • Típus: GFUKDXH1F01A
  • Elérhetőség: Megrendelésre
  • 619.990Ft

  • Nettó: 488.181Ft