Gyártó: Leica 
Modell: T Body 


Leírás: 

A váz 

A Leica T az első kamera, amely teljes egészében alumíniumból készül. Különleges Leica váz: a formatervezés, a minőség és a gyártás tekintetében teljesen egyedi. Látványa és tapintása csábítja érzékeinket. Az eloxált alumínium váz ezüst és fekete színűváltozatokban készül, matt felülete selymesen finom, fogása kényelmes. Súlyának és a részletekben is ergonomikus felületének köszönhetően a gép kényelmesen illeszkedik kezünkbe.


Kezelő eszközök 
Négy alapvető kezelő eszközzel és egy érintőképernyővel vezérelhetjük és állíthatjuk be a kamerát. Minden mást elhagytunk, amely nélkül is biztosítható a tökéletes működés. Logikus, intuitív és ergonomikus. 

Képminőség 
Leica minőség a legapróbb részletekig. Mint minden Leica, a legjobb képet készíti. 

Autofókusz 
Gyors, pontos, csendes.


Képérzékelő 
Nagy méretű szenzor. Videó felvétel. Full-HD minőség. 

Processzor 
Gyors, intelligens, a legjobb teljesítmény egy gombnyomásra. 

Memória 
16 GB belső memória, SD-kártya csatlakozás. Beépített Wi-Fi modul 

Leica T-App 

Töltsük le a Leica-T applikációt az iOS eszközünkre, majd hozzuk összeköttetésbe azt kameránkkal! Felvétel! Letöltés! Képek megosztása e-mailben, Facebook-on, vagy más közösségi oldalon! Nincs szükség iOS terminálra Töltsük le képeinket vezeték nélküli LAN hálózaton az Android eszközünk Browser Gallery tárhelyére! Az applikáció távvezérlő funkciójával a kamera élőképét megjeleníthetjük és a kamerával exponálhatunk.

Leica T fényképezőgép váz ezüst

  • Gyártó: Leica
  • Típus: GLEDT000001E
  • Elérhetőség: Megrendelésre
  • 398.780Ft

  • Nettó: 314.000Ft