Gyártó: Leica 
Modell: Sofort 


Leírás: 

Alkosd meg különleges pillanataidat 
Az élet tele van olyan varázslatos pillanatokkal, melyeket már előre látsz mielőtt megtörténnének. 
Pillanatokkal, melyeket örökre meg kell őrizni, még ha villámként is száguldanak el melletted. Pillanatokkal, melyeket meg kell alkotnod és meg kell örökítened, hogy életre szóló emlékként tarthasd kézben, újra és újra átélve azt. A Leica Sofort pontosan ezzel a céllal készült. Első Leica instant fényképezőgépként.

Találd meg a személyiségedhez illő stílust 
A stílus és a használhatóság tökéletes párosítása teszi a Leica Sofortkamerát a divatot tudatosan követő, fényképezést kedvelő emberek társává. Vagány és friss - narancs, menta vagy fehér színekbenérhető el. Melyik a Te színed ?

A fotózás tiszta élvezete 
Akár szörf túrán, akár kerti party-n, a stílusos Leica Sofort mindig melletted van. Merülj alá a hangulatba és légy ihletett! Mikor szembe találkozol a pillanattal, formáld meg, kapd el: gyorsan, ösztönösen és kreatívan. A Leica Sofort egyszerű kezelhetősége és számos kézi beállítási lehetősége segítségedre lesznek, hogy ellenőrzésed alatt tarthasd.
A játék neve: sokoldalúság 
A Leica Sofort minden körülményre felkészített programmal rendelkezik. Csak válassz ki egy neked tetszőt, összpontosíts a témára és hagyd, hogy minden másról a Leica Sofort gondoskodjon. De, ha kedved van élességet, expozíció kompenzációt állítani, vagy a vakuzást befolyásolni, a Leica Sofort hagyja, hogy bármikor megtedd ezt. Mint látható a Leica Sofort rád összpontosít, nem csak a selfie üzemmódban, de az összes alábbiban is: Makró, Mesterséges fény, Önkioldó, Party és emberek, Sport és akció, Dupla expozíció, Önarckép (selfie)

Tartozékok és felszerelések 
A meleg- fehér keret a képek körül egyedi kinézetet és hangulatot kölcsönöz minden Leica instant képnek. A film Instax Mini formátumban áll rendelkezésre színes és monokróm változatban. 
A többi szükséges tartozék, mint a színpompás Leica tokok és szíjak egymással keverve, vagy párosítva, Leica Sofort gépedet sokoldalúvá és felhasználó baráttá teszik, de mindenek előtt sértetlenül és biztonságban követnek, bárhová is mész... 
Ha otthon meg szeretnéd osztani mindenkivel képeidet, miért is ne választanád a Leica Sofort fotó bemutatót, a tárolót (3 darabos szett) és a fotóalbumot...

Leica Sofort instant fényképezőgép narancs 19102

  • Gyártó: Fujifilm
  • Típus: GLEISTS0001N
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 95.000Ft

  • Nettó: 74.803Ft