DJI Osmo mobile adatai:

Örökítsd meg emlékeidet és oszd meg másokkal is a pillanatot.

 

Az Osmo Mobile segítségével filmekbe illő felvételeket rögzíthet bárki, és a kezelése is borzasztóan egyszerű. Telefonunkat egy  mozgó kamerával alakítja át, így minden felvételünk remegésmentes lesz, akárcsak a profiké. DJI GO alkalmazással használva automatikusan nyomon követi a fő témánkat, lenyűgöző timelapse felvételeket készít vagy élőben közvetíti a pillanatot.

 

ActiveTrack technológiával ellátott DJI GO lehetővé teszi, hogy az Osmo Mobile automatikusan a felvenni kívánt tárgy felé nézzen, mozgás közben is. Nem kell többet választani aközött, hogy rögzítsünk egy pillanatot vagy részt vegyünk benne.

 

Aki már próbált telefonnal sétálni, miközben videót készített, tudhatja, hogy milyen nehéz stabilan tartani a kamerát.  Az Osmo Mobile kiszűri a remegést és megszünteti a leállításnál vagy elindításnál keletkező mozgásokat.

 

A mozgó timelapsevideók borzasztóan látványosak tudnak lenni, és nagyon jól bemutatja az idő múlását. Korábban ehhez profi eszközökre volt szükség, ill. a megfelelő szaktudás is elengedhetetlen volt. Az Osmo Mobile és a telefonunk segítségével elkészíthetjük a saját videónkat, csupán pár érintés segítségével.

 

Amennyiben a telefonunk a DJI GO alkalmazással össze van kötve, a YouTubeLive segítségével egyből meg is oszthatjuk az éppen forgó felvételt. Minden film, amit készítünk egyenletes és sima lesz, mintha egy külön bejáratú operatőr dolgozna velünk.

 

Elnyújtott expozíciós idővel készített fényképek drámaian tudnak hatni, és az Osmo Mobil esetében még csak tripod-ra sincs szükség, ha ilyen jellegű fényképekre vágyunk. A 3 tengelyes stabilizátor fixen tartja a telefonunkat.

 

A panoráma kép készítése is sokkal egyszerűbb az Osmo Mobile használata esetén. 9 különálló képet készít, melyet az alkalmazásban azonnal össze is fűzi, egy lenyűgöző fotóba. Az Osmo magától körbefordul,  így a ferde horizontot is el lehet felejteni.

 

Az Osmo Mobile nem csupán egy kézi stabilizátor, hiszen a kiegészítőknek köszönhetően szinte bárhova felrögzíthető. A tökéletes felvétel elérése érdekében rögzíthetjük állványra, üvegfelületre vagy akár csőre, határ a csillagos ég.DJI Osmo Mobile 2

  • Gyártó: DJI
  • Típus: XDJIOSMOMO2A
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 49.990Ft
  • 46.900Ft

  • Nettó: 36.929Ft