• 3 hordozási mód: válltáska, hátizsák vagy kézitáska
 • DSLR/tükör nélküli géphez 70-200/4 optikáig
 • Flexi Camera Shell védelem a tökéletesen személyre szabott belső térért
 • Rejtett állvány tartó fül
 • Kivehető belső tok a felszerelés extra védelméért


  A Manfrotto Manhattan Changer 20 kamera és laptop 3 módon hordható hátizsák tökéletes a városi ingázók és azon fotósok számára, akik mindig mozgásban vannak a fényképezőgépükkel és felszerelésükkel.
  A Manfrotto Manhattan táskákat úgy tervezték, hogy otthonról a munkahelyre vagy bárhová is utazunk mindig magunkkal vihessük, legyünk akár gyalog vagy kerékpárral. Városi megjelenésével tökéletes társunk lesz a mindennapi városi fotós utak során!

  A belső kivehető betétnek köszönhetően a Changer 20 hátizsákba elfér egy prémium tükör nélküli kamera (Compact System Camera vagy MILC) mint a Sony A7 vagy a Fujifilm XT széria vagy egy belépő szintű DSLR mint a Nikon D3400 vagy a Canon EOS 1300D 70-200-as optikával és plusz két objektívvel. 

  Az új Flexy Camera Shell , a Manfrotto által kifejlesztett innovatív védelmi rendszer segítségével a belső tér személyre szabható. A piros rugalmas elválasztókkal igényeinknek megfelelőn alakíthatjuk a belső elrendezést. Így a táska a napi igényeinkhez is tud alkalmazkodni. A Changer 20-ba egy 15'' laptop plusz 9.7'' iPad Pro is elfér. 

  Ennél a táskánál azonban az igazi különlegesség az, hogy hány különböző módon hordozható a hátizsák. mindössze a pántok és fogantyú átvariálásán múlik, hogy oldaltáskaként, kézi táskaként vagy hátizsákként hordjuk. Az éppen aktuális igényeinknek megfelelően alakíthatjuk a hordozási módot. Ha standard válltáskára van szükségünk a vállpontot az extra gyűrűhöz csatoljuk. Ha nehezebb a táskánk és kényelmesebben, gyorsabban akarunk haladni, akkor a két vállpántot elővesszük a hátsó zsebből és az első gyűrűhöz csatoljuk. A harmadik formáció a kézi táska, Diszktrét és a táska és a felszerelés kéznél lesz. ANeverLose állvány tartó rendszerrel magaddal viheted az állványodat is: cipzárazd ki az alsó bevonattal rendelkező részen a zsebet, csatlakoztasd az első csatokhoz és indulhatsz is. A felső cipzáras gyors nyitású hozzáférésnek köszönhetően nem szalasztasz el el pillanatot sem. Ha nem akarod a felszerelésedet magaddal vinni, a belső tok egyszerűen eltávolítható így egy mindennapi táskát kapsz. 

  Nagy figyelmet fordítottak a legjobb anyagok kiválasztására: a kiváló minőségű ballisztikai anyag védi a táskát a karcolásoktól, és az alsó részen lévő bevonatos anyag lehetővé teszi a táska egyszerű tisztítását. Minden külső szövetet víztaszító hatásúvá kezelnek, és esővédő is tartozéka a táskának, kedvezőtlen időjárási viszonyok esetére.

Manhattan changer-20 3 módon hordható válltáska

 • Gyártó: Manfrotto
 • Típus: MB MN-T-CH-20
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 34.900Ft

 • Nettó: 27.480Ft