• Tamron AF 18-200mm F3,5-6,3 Di III XR LD objektív (Sony) ezüst

Kifinomult dizájn és kiváló teljesítmény. Az okos választás a bővülő világ felfedezésére. A minden egyben zoom objektívek elegáns fejlődése. 

Ez a rendkívüli minden egyben zoomobjektív gyakorlatilag bármilyen fotózási helyzetet lefed, amivel valaha találkozni fog tükör nélküli kamerájával. Könnyű, kompakt, és kitűnően tervezett, az objektív lefedi a teljes fókusztávot a 18 mm-es széles látószögtől a 200 mm-es telefotóig. Ez a Tamron első erőteljes zoom objektívje, amelyet kifejezetten a Sony tükör nélküli kameráihoz terveztek. 

A vibrációkompenzációs mechanizmus egy Tamron-fejlesztés, ami biztosítja a kamera vibrációjának hatákony kompenzációját. Különösen a kézben tartott gép, az alacsony fényviszonyok, és a távoli fényképezés fogékony a kamera rázkódására, és a homályos eredményre a hosszabb ideig tartó expozíciók miatt. Ilyen fényképezési körülményeknél a VC mechanizmus hatékonyan használható 

Az alacsony szórású elemek speciális üvegből készülnek, amik rendkívül alacsony színszórási index-szel rendelkeznek (egy egység, ami méri az üveg képességét, hogy összetevőire bontson egy fénysugarat). Az LD elemek kompenzálják a színeltéréseket, amik különösen teleobjektíveknél problematikusak. A színeltérés az optikai zaj egy formája, ami csökkenti a kép élességét és fényességét. 

Gyártó   Tamron Típus   Zoom-objektív Szerkezet   13 csoport, 17 tag  Szűrőmenet mérete   62 mm Közelpont   0,5 m Méret   62x96.7 mm Súly   460 g Garancia   Garancialeveles 5 év


Tamron AF 18-200mm F3,5-6,3 Di III XR LD objektív (Sony) ezüst

  • Gyártó: Tamron
  • Típus: GTASNFVMH6SA
  • Elérhetőség: Megrendelésre
  • 214.630Ft

  • Nettó: 169.000Ft