• Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS objektív (Sony E)

Teljes formátumban kerek a világ a 12 milliméteres halszem objektívvel

- alacsony fényszóródású (ED) lencse
- aszférikus üveg (AS) lencse
- Samyang Optics nano bevonat rendszer
- széles, finoman járó élességállító gyűrű
- 7 lamellás fényrekesz – szinte kör alakú nyílás

Manuális halszem objektív
A teljes formátumú képérzékelőhöz készült Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS halszem objektív élességállítása manuálisan történik. Az ideális méretű objektívvel a közeli és távoli fotótémák egyaránt kiváló képminőségben örökíthetők meg.

Optikai jellemzők
A kézi élességállítású Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS halszem objektív nagy fényerővel rendelkezik. Igen pontosan és finoman végezhetjük el a beállításokat akár gyenge, akár bőséges fényben fotózunk. Az objektív nagy felbontóképességű optikai rendszere 8 csoportba rendezett 12 lencséből áll, amelyből 2 aszférikus üveg (AS), három pedig extra alacsony fényszóródású (ED) lencse. Nano bevonat rendszert (NCS) optimalizálja az optikai törésmutatót, a minimumra csökkenti a tükröződést és a szellemkép hatást. Az objektív korszerű tervezése és kialakítása miatt a legközelebbi élesség 20 centiméternél állítható be. A térhatást jól hangsúlyozó optikai rendszer képtorzító hatása harmonikus és ugyanakkor karakteres.

Mechanikai jellemzők
A hét lamellának köszönhetően a rekesznyílás szinte teljesen kör alakú; szűk rekeszelésnél a sugárzó fény csodálatosan, csillagszerűen tündöklik. A nagy szilárdságú alumínium öntvénynek köszönhetően a Samyang 10mm F2.8 ED AS NCS CS kompakt kialakítású, erős felépítésű, így hiteles, élethű felvételeket készíthetünk még igen mostoha körülmények között is. A felesleges fénytől jól árnyékoló, virágszirom alakú, levehető napellenző jár az objektívhez.

Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS objektív (Sony E)

  • Gyártó: Samyang
  • Típus: GWAOS120001B
  • Elérhetőség: Megrendelésre
  • 164.846Ft

  • Nettó: 129.800Ft