• Samyang 100mm F2.8 ED UMC Macro objektív (Fuji X)Manuális makró teleobjektív

A Samyang Optics 100mm F2.8 ED UMC MACRO manuális makró teleobjektívet elsősorban teljes formátumú fényképezőgépekhez tervezték. A legnagyobb leképzési arány 1:1. Az élénk színeket nyújtó, finom és nagyon pontos élességállítású makró objektív a legjobb választás növények és rovarok fotózásához. 100 milliméteres fókusztávolságával tájkép- és portréfotózáshoz is kiváló.

Optikai jellemzők

A nagy, F2,8 fényerős Samyang 100mm F2.8 ED UMC MACRO objektív beállításait pontosan és kényelmesen végezhetjük különböző világításnál, szegényes és bőséges fényben egyaránt Az optikai rendszer 12 csoportba rendezett 15 lencséből áll, ezek közül egy magas törésmutatójú (HR) és egy extra alacsony fényszóródású (ED) a kromatikus aberráció és a felesleges fényszóródás elkerülése érdekében. A Samyang ultra többszörös bevonat (UMC) segíti a fényáteresztést és hatékonyan csökkenti a káros tükröződést és a szellemkép hatást. A legközelebbi élesség 30,7 centiméternél állítható be, így fotótémánkat nagyon közelről, részletgazdagon örökíthetjük meg.

Mechanikai jellemzők

A kilenc lamellás fényrekesszel szinte kör alakú a rekesznyílás. Szűk rekeszelésnél a sugárzó fény ragyogóan, csillagszerűen tündöklik. A nagy szilárdságú alumínium háznak köszönhetően az objektív felépítése kompakt és erős. A levehető, virágszirom alakú napellenző jól véd a felesleges fénytől, tükröződéstől, szellemkép hatástól.

Samyang 100mm F2.8 ED UMC Macro objektív (Fuji X)

  • Gyártó: Samyang
  • Típus: GWAOF100001A
  • Elérhetőség: Megrendelésre
  • 164.846Ft

  • Nettó: 129.800Ft