Az A-solar megalkotta az első olyan solar töltőt, amely a leghatékonyabb teljesítményű Invitation Sunboost3 solar cellát használja. Ennek az extra hatékony solar cellának a segítségével a Platinum PLUS ca.2 x gyorsabban és hatékonyabban képes tölteni, mint a hasonló solar termékek.

A SunBoost3 solar cella hozzávetőlegesen 100-150%-kal gyorsabban képes az akkumulátort tölteni. 50 perc max. hatékonyságú töltés megegyezik 20 perc beszélgetési idővel, 18 perc video lejátszással és 23 perc internet használattal a mobil készülékén. A készülék rendelkezik MMPT technológiával, így gyenge fény esetén is képes a hatékonyabb energia nyerésre. 

A Platinum PLUS töltő egy 2500 mAh teljesítményű belső akkumulátorral rendelkezik. A Nap sugárzásából nyert energiát a készülék a belső akkumulátorában raktározza, hogy az bárhol, bármikor felhasználható legyen az Ön készüléke számára, illetve az 1A kimenetnek köszönhetően Ön képes akár a tábla gépét is újra tölteni.

A Platinum PLUS töltőhöz ajándékba jár számos csatlakozó, LED kijelző az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzésére, és egy védő tasak a készülék védelme érdekében.

  

Jellemzők:

kis méretű, könnyű solar panellel ellátott háttér akkumulátor

hollandiai DESIGN készülék (fekete/ezüst), Red DOT design nyertes

erőteljes 2500 mAh li-ion kapacitású akkumulátor

beépített LED státus kijelző, az akkumulátor tesztelésére

világelső Ivitation Sunboost3 solar cellával (ca. 2 x hatékonyabb solar töltés)

beépített solar töltés visszajelző LED

Specifikáció:

solar panel: 5,5V / 200 mA

teljesítmény: 2500 mAh

méretek: 13x7x2 cm

súly: 100 gramm

kimenet: 5V / 1A

Xtorm Platinum Plus Power Bank AM112 napelemes külső akkumulátortöltő 2500mAh

  • Gyártó: XTORM
  • Típus: EXTSTAM1120A
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 15.400Ft

  • Nettó: 12.126Ft