A holland Xtorm külső akkumulátorok a kiváló minőségükön kívül a színvonalas formatervezésükkel is elismerést vívtak ki maguknak.

Az Xtorm Elite töltő szuper vékony, mindössze 8 mm! Ennek köszönhetően kis helyen elfér, meglepően sok helyre "elrejthető" és a divatos kék szín kellemes megjelenésűvé teszi az eszközt.

Beépített akkumulátora egy ilyen vékony és nem mellesleg könnyű eszközhöz képest döbbenetes, 5000 mAh kapacitású, amivel pl. egy átlagos okostelefon 2,5-3 alkalommal teljesen feltölthető. Természetesen nemcsak mobiltelefon, hanem tablet, E-könyv olvasó, GPS, zenelejátszó, stb. is tölthető vele, köszönhetően a nagy - 5V/2.1A - töltőáramnak.

Az Xtorm Elite töltő hasznos társ legyen szó akár nyaralásról, kirándulásról, vagy üzleti útról, szabadban végzett munkáról.

LED-kijelzők segítségével a töltöttsége ellenőrizhető, a visszatöltés hálózatról (feszültségátalakító szükséges), számítógépről, vagy akár A-Solar napelem segítségével is történhet.

A tartozékként járó USB - microUSB kábel segítségével a legtöbb eszköz és telefon (Samsung, Sony, LG, Nokia, Blackberry, HTC, stb.) töltésére alkalmas, ritkább esetben (pl. iPhone), megfelelő átalakító közbeiktatása szükséges.

 

Technikai adatok:

Akkumulátor: 5000 mAh

Kimenő csatlakozó: 1xUSB, 5V/2.1A

Méretek: 67x118x8 mm

Tömeg: 105 g

Garancia: 2 évbement: 5V / 1A

mellékelt csatlakozók: Nokia, Samsung, LG, Sony Ericsson, mini USB, micro USB (iPhone/iPad/iPod a saját kábelével) tölthető egyéb mobil készülék is a saját USB kábelével.

 

Xtorm Power Bank AL400 külső akkumulátortöltő 5000mAh

  • Gyártó: XTORM
  • Típus: EXTSTAL4001A
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 8.255Ft

  • Nettó: 6.500Ft