Leírás:


Ehhez a termékhez a Minox Komfort Garancia szolgáltatása vehető igénybe, melyről részletes információt itt talál.

  • A szürkületi érték kitűnő, a lencsék felbontóképessége kiváló, ennek köszönhető a részletgazdag, színekkel teli a képalkotás
  • Több rétegű bevonat gondoskodik arról, hogy fény kint ne maradjon! (Fényáteresztő képesség: 85%) Fogása minden körülmények között megfelelő, még párás-vizes környezetben is
  • Az ár-érték arány kitűnő: ajánljuk kezdő vadászoknak is! 
  • A védelemről a nitrogéngáz feltöltés gondoskodik

A kimagasló minőségű MINOX távcsövek valamennyi kategóriában a legmodernebb technológiával készülnek. A vadászok, a természet őrzői és megfigyelői számára különösen holdfényben és szürkületben ideális eszköz a nagy teljesítményű MINOX BV 8x56 keresőtávcső. A kis súlyú binokulárt vadászok, vadőrök, valamint az állat- és növényvilág kedvelői kiválóan használhatják mindennapos teendőikhez.

A távcső többszörös bevonattal rendelkező lencséi minimális tükröződéssel, ugyanakkor igen nagy fényáteresztő képességgel és semleges színvisszaadással rendelkeznek. A fáziskorrekciós tetőél prizmának köszönhetően részletgazdag képben gyönyörködhetünk, az állatokat kontrasztos képpel szemlélhetjük még kevés fényben is.

A MINOX BV 8x56 helytakarékos kialakítása a modern tetőél prizmának köszönhető. A remek, csúszásgátló gumi bevonat jó tartást biztosít, hosszú ideig használhatjuk a távcsövet fáradság nélkül. Az erős ház kiválóan védi az optikai- és a nagy pontosságú mechanikai rendszert. Az újszerű szigetelő eljárás további védelmet nyújt por és víz ellen. A BV 8x56 megbízhatóan védett a víztől és nedvességtől. (három méter vízmélységig vízálló). A távcső nitrogén gáz töltése folyamatosan és igen jól véd a korrózió és a párásodás ellen, még gyorsan változó hőmérsékletnél is.


Paraméterek:


Állítható szemkagylóigen
Állvány csatlakozásvan
Anyaghasználatalumínium gumi borítással
Betekintési távolság23mm
Kilépő pupilla7mm
Dioptria kompenzáció±4 dpt
Élességállításközponti élességállítás, belső fókuszálás
Elméleti szürkületi érték21.1
Gáztöltésnitrogén
Látómező114m/1000m
Legkisebb fókusztávolság2.5m
Legkisebb nagyítás8x
Legnagyobb nagyítás8x
Prizmarendszertetőél, (roof)
Tömeg1145g
Szemüveggel használhatóigen
Színefekete
Frontlencse átmérő:56mm
Nagyítás (x)8
Távolságmérősnem
Vízállóság3m-ig
Méretek187x143x61mm
Tartozékokneoprén nyakpánt, hordtáska, lencsevédő kupakok
Garancia"2 év + Minox Comfort garancia* *A Minox 30 év garanciát vállal, amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül a gyártó weboldalán a gyári számmal beregisztrálja a terméket.

Minox BV 8x56 BR távcső

  • Típus: MIN62198
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 109.900Ft
  • 99.900Ft

  • Nettó: 78.661Ft